Thursday, April 14, 2011

Kurangkan berat badan dengan lecithin

semalam dapat email dari rakan lama. sebelum nih dah consume slimming trial pack.

"FYI...i lost 3 kgs dgn amik lecithin je selama 2 minggu...kehkehkeh..alhamdulillah...yg bestnya laki aku kata...badan aku nampak lain...aku pun tatau apa yg lainnya...tp bestlah sbb buncit perut aku berkurangan (hilang tu belumlah lagi...)
so aku nak amik lecithin, b comp dan alfalfa. Nanti aku bg feedback kat ko bila aku full run..."

alhamdulillah... berkesan jugak. risau kalau orang tak slim dengan slimming set. bukan apa... kalau tak berjaya nanti salahkan supplement sedangkan sendiri yang tak berdisiplin. mcm saya amik H* dulu ler... mula2 jerk semangat pastu tak layan... so tak ler turun berat badan... huhu... tak kuat semangat tu nama nyer... tapi alhamdulillah dengan shaklee walau makan banyak mana berat still maaintain beb... ahaha.. best best...

apa pun, kita kena makan makanan yang seimbang dan bersenam. naper? tak percaya? murah laa boleh kurus dengan lecithin berbanding pergi slimming treatment di ***, ***... tak leh sebut nanti kena saman... :)

credit

Anda bagaimana? ingin mencuba vitamin shaklee? hubungi saya di 012-6790484 sekarang! pembelian full pack yang bernilai RM200 layak untuk menyertai promosi durian runtuh... Jom rebut peluang ini... kekal sihat, riang dan hebat dengan shaklee.

Salam kasih sayang :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget